UV svetilke za nohte

UV svetilka in drugi pripomočki za izdelovanje nohtov

Dandanes urejeni nohti štejejo bolj kot kdaj koli poprej. Le redko lahko vidite osebo, ki ne bi imela urejenih nohtov. Ženske pa si nohte urejajo še toliko bolj temeljito. Za piko na i poskrbijo tudi z lakiranjem in drugimi podobnimi postopki.

Za lakiranje lahko potrebujete zgolj kakovosten lak. Vsak noht dvakrat premažete, počakate, da se posuši in zadeva je urejana. Urejanja nohtov pa se lahko lotite še na kakšen resnejši način. V tem primeru bo nujna tudi izbira UV svetilke za nohte.

Kje kupiti izdelke za urejanje nohtov?

Vse več ljudi si želi imeti povsem urejene nohte. Nekatere ženske pa si nohte tudi seveda redno lakirajo. V tem primeru je treba imeti za urejanje nohtov še toliko več pripomočkov. Te lahko kupujete v specializiranih prodajalnah, kjer so vam  na voljo tudi kakovostne UV svetilke za nohte.

nalakiran noht posušite pod UV svetilko za nohte
Za urejene nohte nanesite zelo tanek sloj barvnega gel laka. Ne pozabite uporabiti tanjših plasti korak za korakom, da preprečite, da bi se gel lak dvignil z nohta. Noht posušite pod UV svetilko za nohte.

Seveda niso vse UV svetilke za nohte enake. Nekatere so opremljene še z več funkcijami kot običajno, zato so tudi cenovno nekoliko dražje in seveda toliko bolj kakovostne. Izbira je odvisna od potreb posameznice. Če se z lakiranjem nohtov na primer ukvarjate profesionalno, potem vas bodo najverjetneje zanimale profesionalne oziroma vrhunsko zasnovane svetilke za nohte z UV.

Postopek lakiranja nohtov s pomočjo svetilke

Nohte si seveda lahko mažete na najrazličnejše načine. Najhitreje jih lahko nalakirate s preprostim klasičnim lakom za nohte, ki vam je dandanes na voljo skorajda na vsakem koraku. A če želite, da se lak na nohtih dobro obdrži, boste seveda posegali po lakih za nohte, ki jih lahko kupite v specializiranih prodajalnah.

Oglejte si video kako poteka postopek gelish lakiranja nohtov s pomočjo UV svetilke za nohte.

Nekoliko bolj kompliciran postopek lakiranja nohtov pa poteka s pomočjo UV svetilke za nohte. V tem primeru za lakiranje porabite precej več časa, a je učinek toliko boljši. Postopka se lahko lotite kar sami ali pa se na profesionalno lakiranje naročite v kozmetični salon. V tem primeru bodo za vaše nohte poskrbeli po prav posebnem postopku. Med drugim boste denimo deležni tudi piljenja in čisto na koncu še prijetne masaže rok s kremo za roke.

Številne prednosti LED žarnice

Če bi morali LED žarnice primerjati s klasičnimi žarnicami, bi vedeli vsaj osnovne razlike med njimi? Večini med vami je povsem jasno, da imajo LED svetila bistveno daljšo življenjsko dobo in da so tudi precej bolj varčna. To pa sta za vas verjetno dovolj tehtna razloga, da LED žarnice že kar nekaj časa uporabljate v svojem domu pa tudi izven njega.

varčne LED žarnice
LED žarnice so nadomestile običajno razsvetljavo in ponujajo več funkcij. Za razliko od običajnih žarnic z žarilno nitko LED žarnice nimajo žičnih nitk. So energijsko varčne, saj LED žarnice proizvajajo večjo svetlost z manj energije in trajajo veliko dlje kot navadne luči.

Seveda se LED razsvetljava ne uporablja zgolj za domače potrebe oziroma za nameščanje v stanovanjih in izven njega. Takšna razsvetljava se vse pogosteje pojavlja tudi v prevoznih sredstvih, pri javni razsvetljavi, v javnih objektih in še kje bi jo našli.

LED svetila najrazličnejših oblik

LED luči pa so še toliko bolj zanimive, ker jih lahko srečamo v najrazličnejših variantah. Takšna svetila niso samo izjemno varčna in z dolgo življenjsko dobo, temveč so tudi privlačnega videza. Tudi zato jih vse pogosteje nameščamo v prostore, kjer se redno družimo s svojimi bližnjimi, prijatelji, sorodniki in znanci.

Dejstvo je, da tudi razsvetljava lahko vpliva na končno podobo prostora. In ker so LED žarnice lahko privlačnega videza, pogosto predstavljajo piko na i določenemu prostoru.

Vse bolj priljubljeni LED trakovi in LED reflektorji

LED žarnice so lahko odlična izbira tako za notranje kot zunanje prostore.

  • Omenili smo, da jih vse pogosteje nameščamo tudi v svoja vozila. Ponujajo namreč številne prednosti, ki nam jih klasične žarnice ne zmorejo.
  • LED razsvetljava je torej lahko najrazličnejših oblik. Zelo priljubljeni so tudi LED trakovi in LED reflektorji. Z obema vrstama razsvetljave lahko v domu pa tudi izven njega poskrbimo za prijetno osvetljevanje. Z LED trakovi lahko praktično osvetljujemo kuhinjski prostor, LED reflektorji pa so odlična izbira za zunanje prostore.

Nameščanje LED razsvetljave v domače prostore

Če prvič skrbite za opremljanje svojega doma in morate med drugim poskrbeti tudi za dovolj varčno in funkcionalno razsvetljavo z dovolj dolgo življenjsko dobo, so vas verjetno najbolj prepričale kar LED žarnice. Seveda je izbira primerne vrste razsvetljave ključnega pomena. Pomembno pa je tudi to, da izbrana svetila postavite na primerna mesta.

energetsko učinkovite LED žarnice
Velika prednost LED žarnic je njihova energetska učinkovitost. V primerjavi z žarnicami z žarilno nitko so za kar 80% učinkovitejše in 95% svoje energije pretvorijo v svetlobo, medtem ko bi starejša razsvetljava proizvedla veliko toplote.

Če do sedaj še niste uspeli nikamor postaviti izbrane LED žarnice, vam pri takšnem delu lahko pomagajo kar strokovnjaki. To je denimo notranji oblikovalec, ki vam bo med drugim zaupal tudi to, da se vam splača v dnevni prostor namestiti več vrst svetilk.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *