Odlična dekoracija za sobe malčkov

Marsikdo med vami se bo strinjal, da je opremljati sobe malčkov kar precej zahtevna zadeva. Najprej moramo dobro premisliti, kateri kosi pohištva v njih ne smejo manjkati, potem pa se moramo osredotočiti še na elemente, ki so izjemnega pomena za njihovo počutje. Pri tem na primer mislimo na ležišče.

Ko je soba malčka opremljena, pa se nam vedno zazdi, da v njej še nekaj manjka, saj se na prvi pogled zdi povsem pusta. Kaj lahko storimo v takem primeru? Možnosti je nešteto. Ena od njih je na primer ta, da sobo prebarvamo v privlačne pisane barve. Še boljša pa je ta, da na gladke površine namestimo vse bolj priljubljene otroške nalepke, ki so pri nas postale pravi modni trend tudi v drugih delih stanovanj.

Stenske nalepke s številnimi motivi

V veliki večini stanovanj lahko v številnih prostorih občudujemo vse bolj priljubljene stenske nalepke, ki prostoru dajejo prav posebno privlačnost. To je v resnici eden od najbolj ugodnih in praktičnih posegov v naše prostore, ko jih želimo popestriti ali nekoliko spremeniti.

 

Na trgu lahko srečamo številne možnosti v povezavi s takimi nalepkami. Te se med seboj razlikujejo tudi po namenu oziroma po tem, v kateri prostor jih bomo namestili. Za spalne prostore so zelo priljubljene nalepke z motivi ali verzi, ki nam želijo lep in miren spanec. V kuhinjo pogosto nameščamo t. i. piši briši nalepke, ki so izjemno praktične.

Ne glede na to, kakšen motiv si bomo za stenske nalepke izbrali, pa je večini nalepk skupni imenovalec ta, da se na steno in druge gladke površine lahko zelo hitro in enostavno namestijo, prav tako pa tudi odstranijo.

Otroške stenske nalepke

Posebna kategorija stenskih nalepk so tudi otroške stenske nalepke, ki so primerne za prav vse malčke. Med njimi prevladujejo motivi risanih junakov in priljubljenih živali. Nameščamo jih na stene, mize, postelje, svetilke in še na vse druge gladke površine.

Pomembno je, da otroške stenske nalepke izbirate skupaj s svojimi malčki. Bogata in pestra izbira takih nalepk se nahaja tudi na spletnem mestu stenska-nalepka.si. Če bo vam in malčkom všeč več nalepk hkrati, se splača kupiti kar vse, ker je cena ugodna, poleg tega pa boste nalepke lahko občasno menjavali, saj je njihovo nameščanje in tudi odstranjevanje zelo enostavno.

Stenska nalepka briši-piši

Že na začetku smo vam omenili stensko nalepko piši-briši, ki je med najbolje prodajanimi nalepkami. Te vrste nalepk so namreč zelo priročne, nameščamo jih lahko v skorajda vse prostore, nad njimi pa se navdušujejo prav vse generacije.

Otroške stenske nalepke piši-briši spodbujajo otrokovo kreativnost in domišljijo. S posebnim pisalom na nalepke lahko napišejo kar koli želijo in to kasneje tudi izbrišejo. Nalepke piši-briši so zelo uporabne tudi za odrasle, saj si na njih lahko zapisujemo vse svoje dnevne obveznosti, ki jih nato namestimo na kuhinjsko steno ali na katero koli drugo gladko površino. Ko so obveznosti opravljene, lahko vsebino na nalepki pobrišemo in si nanjo zapišemo nove ali pa kako lepo misel za čez dan. Domišljija pri uporabi teh vrst nalepk tako res ne pozna meja.

Malo truda za lep rezultat

Z uporabo stenskih nalepk lahko svoja stanovanja spremenimo v zelo prijetne domove. Če smo včasih za spremembo nekega prostora porabili kar nekaj denarja, je danes z uporabo takih nalepk povsem drugače. Nalepke so ugodne in zelo praktične. Od nas ne zahtevajo pretiranega truda, rezultat na koncu pa je vedno odličen. Četudi se nalepk sčasoma naveličamo, jih lahko kaj hitro odstranimo in namestimo nove.

 

Odkar so stenske nalepke v domovih in tudi drugih objektih zasedla tako pomembna mesta, se vse manj ljudi odloča za prebarvanje sten. Z nalepkami pogosto dosežemo isti učinek ali še večji, kot pa če bi povsem na novo prebarvali stene.

Poučne otroške stenske nalepke

Za konec v ospredje postavljamo še kategorijo stenskih nalepk za otroke, ki se štejejo tudi za poučne. Med njimi posebno mesto zavzemajo stenske nalepke ‘Svet’. Na njih je narisan cel svet, torej vsi kontinenti ali celine. Take nalepke lahko kupimo v številnih različicah in tudi dimenzijah. Otrok se tako s pomočjo nalepk uči predstave o svetu. Če z malčki veliko potujete in to ne samo po Evropi, si lahko na nalepkah označite mesta, kjer ste že bili. Obenem lahko na otroške stenske nalepke označite še, kam nameravate oditi v prihodnosti.

 

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *