Luči, ki bodo navdušile otroke

Otroška svetila so pisana in privlačna. Lepo popestrijo vsako otroško sobo ali kotiček za igranje ter ga naredijo še bolj pravljičnega. Raznolike oblike navdušijo otroke in jih razveseljujejo prav vsak dan. Otroška svetila so zato več kot le svetila. Lahko so v obliki raznolikih živali, kot so žirafe, mucki ali kužki. Takšna otroška svetila so še posebej všeč majhnim otrokom, za malo večje pa so spet na voljo drugačne luči.

Poleg same oblike pa pri izbiri ne pozabite na to, da morajo luči nuditi tudi dobro osvetlitev. Tako boste namreč najbolje poskrbeli za zdrav razvoj otrokovih oči!

Otroška svetila za na strop

Raznolika ponudba omogoča, da vsakdo najde primerno luč za svojega otroka. Pri tem je treba najprej vedeti, kakšno luč sploh potrebujete in kam jo nameravate namestiti. Na strop otroške sobe, igralnice ali kakega drugega prostora lahko namestite čudovita otroška svetila, ki so prava paša za oči. Med številnimi modeli imajo otroci najraje stropne luči, na katerih so upodobljeni različni pravljični in živalski junaki, za katere se zdi, da takrat, ko prižgemo luč, kar oživijo. Prav tako pa najmlajše navdušujejo viseče stropne lučke neverjetnih oblik, ki so prelep okras. Otrok bo z veseljem ure in ure opazoval, kako mu nad glavo plapola helikopter, čudovita kočija ali gusarska ladja.

Različne namizne in druge svetilke za otroke

Slej ali prej pa bo otrok poleg stropne potreboval tudi namizno luč. Takšno luč postavimo na mizico za risanje ali na pravo pisalno mizo, ki jo otrok običajno dobi, ko prestopi šolski prag. Prav tako pa se lahko uporabljajo v različne druge namene, recimo za večerno branje pravljice. Namizne luči za otroke so lahko čisto klasičnih oblik, a pisanih in otrokom všečnih barv, prav tako pa se v ponudbi najdejo različne namizne svetilke v otrokom privlačnih oblikah. Zagotovo bi bil tudi vaš otrok popolnoma navdušen nad lučko v obliki žirafe ali kakšne druge živali, kajne? Takšne svetilke so primerne tudi za čisto majhne otroke, saj imajo trpežno ohišje in omogočajo enostavno ugašanje in prižiganje.

Takšna otroška svetila se lahko uporabljajo ne le kot namizne, ampak tudi kot nočne lučke, ki preprečujejo, da bi bilo otroka ponoči strah.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *