Lepo pohištvo za dnevno sobo

Dnevni regali različnih oblik in sestavov so na voljo v spletni trgovini s pohištvom in opremo za dom volino.si. Tam boste našli tako zelo sodobno oblikovano pohištvo za dnevno sobo kot tudi bolj tradicionalne sestave, kakršni bodo všeč tistim, ki prisegajo na klasiko. Vsekakor pa ima vso njihovo pohištvo to lastnost, da je kakovostno izdelano in narejeno iz prvovrstnih materialov. To pomeni, da tudi po več letih uporabe ostane lepo kot prvi dan. Če iščete torej pohištvo, s katerim boste polepšali dnevno sobo, jih obiščite v spletni trgovini in si poglejte, kaj vse vam ponujajo!

Kakšni dnevni regali so moderni?

Nekoč so se dnevi regali raztezali čez celo steno in so bili zelo masivni. Namenjeni so bili predvsem shranjevanju, zato so pogosto segali do stropa. Danes temu ni več tako. Sodobni dnevni regali so videti lahkotno, zato v dnevno sobo prinašajo svežino in jo poživijo. Za to poskrbijo tako s svojo razgibano obliko kot s pestrim izborom barv, med katerimi lahko izbirate. Največkrat gre za različne poličke, ki so lahko odprtega ali zaprtega tipa. Lahko so razporejene asimetrično ali diagonalno, kar ima tudi dekorativno vrednost. Na njih je dovolj prostora tudi za televizor, ki je danes veliko ožji kot nekoč. Prav zato so lahko tudi sodobni dnevni regali ožji in bolj elegantni. Za še več elegance pa poskrbijo materiali, ki vas bodo očarali s svojim videzom.

Dimenzije in postavitev

V zadnjem času je zelo priljubljeno, da so dnevni regali pritrjeni na steno in ne na tla. To pomeni, da gre za viseči sestav, pod katerim brez težav posesamo in pomijemo tla. Tako bo v našem stanovanju še en kotiček manj, kjer bi se lahko nabiral prah. Hkrati takšni dnevni regali delujejo veliko lepše in zanimivo.

Preberite si še naslednji članek: Učinkovito ogrevanje bazena s toplotni črpalko

Energetsko cenovno ugodno je ogrevanje bazena s pomočjo toplotne črpalke. Vzdrževanje bazena in kvalitete vode v njem je stalna naloga uporabnika, ki tudi nekaj stane, zato je logično, da si vsak želi čim daljšo plavalno sezono.

Če bi radi popestrili vašo dnevno sobo, lahko to naredite z razgibano sedežno garnituro, prav tako pa k razgibanosti pripomorejo tudi skrbno izbrani dnevi regali. Ko jih izbirate, ne pozabite kupiti še klubske mizice in ostale opreme oziroma pohištva za dnevno sobo. Tako namreč lahko poskrbite za enoten stil in barvno usklajenost, kar je za boljše počutje in večjo urejenost prostora zelo pomembno.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *