Poživimo otroško sobo z nalepkami

Uporabimo domišljijo, da ustvarimo nepozabljive prizore

Vsi vemo, da imajo otroci izredno radi kreativne stvari. Zabavne zgodbe, karakterji, in magični svetovi našim otrokom burijo domišljijo. Lahko uporabimo veliko nalepko, ki prikazuje že prej izbran motiv. Stenske nalepke za otroško sobo pa lahko uporabimo tudi tako, da si izberemo več manjših in jih združimo skupaj po naših željah.

Na izbiro imamo skoraj neskončno možnost, saj lahko kombiniramo med motivi domišljijskih svetov, narave, pravljic, legendarnih zgodb ipd.

Samolepilne tapete kot pripomoček za učenje

Morda si nismo mislili, da lahko uporabimo otroške stenske nalepke tudi za učenje. Če stene opremimo s samolepilnimi tapetami, ki vsebujejo črke, številke, besede, stavke in podobno, lahko hitro naučimo našega otroka osnov matematike in slovnice. Lahko pa ustvarimo zgodbo, ki se nanaša na karto sveta in sedmih kontinentov. Vse to je odličen način, da naučimo naše najmlajše osnovnega znanja, ki jim bo koristilo v prihodnosti.

Če imamo več otrok, izmed katerih ima vsak svojo sobo, lahko meje sobe opremimo s črkami njihovih imen. To jih bo spodbudilo, da spoštujejo meje vsake sobe ali prostora, ki si ga delijo. To je predvsem uporabno v primerih, ko je eden izmed otrok malo starejši od drugih

Ustvarimo vzdušje v sobi z navideznim pohištvom 

Samolepilne tapete lahko namestimo tudi na pohištvo. Načeloma jih lahko uporabimo na vsaki solidni površini, ki je suha in ravna. Če se ne želimo ukvarjati s tem, da bi polepili stene, lahko polepimo pohištvo z nalepkami. Tako lahko na mizi ustvarimo mešalno mizo za DJ-e. Omaro z oblačili pa lahko spremenimo v epsko trdnjavo ali kraljičin grad.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *